Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Ändra utbetalningsgränsen för AdSense

Du kan höja utbetalningsgränsen i dina betalningsinställningar till ett värde som är högre än standardutbetalningsgränsen.

Så här ändrar du utbetalningsgränsen:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Betalningar följt av Betalningsuppgifter.
  3. Klicka på Hantera inställningar.
  4. Klicka på Redigera Skriv bredvid Betalningsplan.
  5. Ange önskad utbetalningsgräns.
  6. Klicka på Spara.
Kan jag ändra min betalningsplan?

Vi tillåter för närvarande inte ändringar av hur ofta betalningarna görs. Däremot kan du välja att pausa betalningarna tillfälligt.