Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Voinko muuttaa maksuaikataulua tai tulorajaa?

Maksuasetuksissasi voit nostaa tulorajasi oletustulorajaa suuremmaksi.

Voit määrittää tulorajasi seuraavalla tavalla:

  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuaikataulu-osiossa näkyvää kynäkuvaketta Kirjoita viesti.
  5. Anna haluamasi tuloraja.
  6. Klikkaa Tallenna.

Maksutiheyttä ei voi tällä hetkellä muuttaa. Voit kuitenkin tilapäisesti lykätä maksujasi.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
true
157
false