Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Canviar el llindar de pagament d'AdSense

A la configuració de pagament, podeu apujar el llindar de pagament a un valor superior al del llindar de pagament predeterminat.

Per canviar el llindar de pagament, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i després Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona la configuració.
  4. Feu clic a Edita Redacta, al costat de "Calendari de pagaments".
  5. Introduïu el valor desitjat per al llindar de pagament.
  6. Feu clic a Desa.
Puc canviar el meu calendari de pagaments?

Ara com ara, no podeu fer canvis a la freqüència dels pagaments. El que sí que podeu fer és retenir temporalment els pagaments.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.