Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Hur växelkursen för dina intäkter fastställs i AdSense

Vi konverterar annonsörernas betalningar från sina valutor till din betalningsvaluta med gällande växelkurs från dagen innan annonserna visades. Vi använder oss av samma växelkurser som tillämpas av de stora bankerna och andra erkända kurskällor inom branschen.

Exempel: Anta att du får betalt i euro och att en annonsör köper annonser på din webbplats i amerikanska dollar den 15 augusti. Vi beräknar dina intäkter med hjälp av dollarns växelkurs till euro från kvällen den 14 augusti.
Observera att om bankkontot används med en annan valuta än din betalningsvaluta kan banken utföra valutakonverteringen (med sin egen växelkurs) och även avslå AdSense-betalningen. Det bästa är att kontakta din bank för att få mer information.

Växelkursen för rapporter

Vi konverterar valutor i rapporter på samma sätt. Detta innebär att rapporterna i din betalningsvaluta bör återspegla hur mycket du får betalt. Rapporterna i en annan valuta återspeglar det belopp du skulle få betalt om du betalades i den valutan.

Obs! När du tittar på rapporterna i en annan valuta än din betalningsvaluta kanske de redovisade värdena (som baseras på dagliga växelkurser) inte överensstämmer med dina egna beräkningar, om du växlar dina intäkter till den valutan med hjälp av en senare växelkurs.