Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Slik fastsettes valutakursen for inntekter i AdSense

Vi omregner annonsørenes betalinger fra den opprinnelige valutaen til betalingsvalutaen du bruker, basert på valutakursen fra dagen før annonsene ble vist. Vi innhenter kursene fra store banker og andre priskilder som er anerkjent i bransjen.

Eksempel: Tenk deg at du får betalt i euro, og at en annonsør kjøper annonser på nettstedet ditt med amerikanske dollar 15. august. Da blir inntektene dine beregnet ved å omregne dollarbeløpet til euro basert på valutakursen på slutten av 14. august.
Merk: Hvis en annen valuta enn betalingsvalutaen brukes i bankkontoen din, kan banken selv omregne beløpet (med bankens egen valutakurs) i AdSense-betalingen når du får betalt, eller de kan til og med avvise betalingen. Uansett hva som er tilfellet med deg, kan du kontakte banken direkte hvis du ønsker mer informasjon.

Valutakursen i rapporter

Vi konverterer valutaene i rapportene på samme måte. Det betyr at beløpet du blir betalt, skal gjenspeiles i betalingsvalutaen din i rapportene. Rapporter i andre valutaer gjenspeiler beløpet du hadde blitt betalt, hvis du ble betalt i den aktuelle valutaen.

Merk: Når du leser rapporter i en annen valuta enn betalingsvalutaen, matcher kanskje ikke de rapporterte verdiene (basert på daglige valutakurser) helt med dine egne tall. Dette kan skje hvis du omregner inntektene til den aktuelle valutaen basert på en nyere valutakurs.