Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Sådan bestemmer AdSense valutakursen for din indtjening

Vi omregner annoncørers betalinger fra deres valuta til din betalingsvaluta ved at anvende den gældende markedskurs på datoen, før annoncerne blev vist. Vi modtager vores kurser fra store banker og andre anerkendte kilder til valutakurser.

Eksempel: Lad os sige, at du modtager betaling i euro, og en annoncør køber annoncer på dit website med amerikanske dollars den 15. august. Vi beregner din indtjening ved at anvende valutakursen for dollar til euro ved udgangen af dagen den 14. august.
Bemærk! Hvis din bankkonto er oprettet til en anden valuta end din betalingsvaluta, foretager banken muligvis deres egen omregning (med deres egen valutakurs), når du modtager din betaling. I visse tilfælde kan banken afvise din AdSense-betaling. I begge disse tilfælde bør du kontakte din bank direkte for at få flere oplysninger.

Vekselkurs i rapporter

Vi konverterer valuta i rapporter på samme måde. Det betyder, at rapporter i din betalingsvaluta bør afspejle det beløb, som du får udbetalt. Rapporter i en anden valuta afspejler det beløb, som du ville få udbetalt, hvis den pågældende valuta var din betalingsvaluta.

Bemærk! Når du får vist rapporter i en anden valuta end din betalingsvaluta, matcher de rapporterede værdier (som er baseret på daglige vekselkurser) muligvis ikke dine egne beregninger, hvis du omregner din indtjening til den pågældende valuta ved brug af vekselkursen fra en senere dato.