Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Ange en tillfällig betalningsspärr i dina AdSense-betalningar

Du kan pausa dina AdSense-betalningar tillfälligt i upp till ett år. Om du anger en betalningsspärr skickar Google inga betalningar fram till det datum som du anger, men du fortsätter att samla på dig intäkter.

Förutsatt att ditt kontosaldo har nått utbetalningsgränsen och du inte har några andra spärrar på ditt konto skickar vi en klumpsumma med dina intjänade intäkter några dagar efter datumet då du har angett att spärren ska upphöra.

Vill du aktivera betalningarna igen?

Om du vill börja ta emot betalningar igen tar du antingen bort betalningsspärren på ditt konto eller ändrar din betalningströskel till 100 USD (eller motsvarande i lokal valuta) och ställer in ett lämpligt betalningsdatum.

Så här pausar du dina betalningar tillfälligt:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Betalningar följt av Betalningsuppgifter.
  3. Klicka på Hantera inställningar.
  4. Klicka på Redigera Skriv bredvid Betalningsplan.
  5. Ange datumet då du vill att betalningsspärren ska upphöra.
  6. Du kan också välja att öka utbetalningsgränsen till ett större belopp.
  7. Klicka på Spara.
Obs! Du kan inte pausa dina betalningar under mer än ett år. Dessutom kan du inte skjuta upp den aktuella månadens betalning om du anger en betalningsspärr efter den 20:e i samma månad. Du måste pausa betalningen före den 20:e om du vill skjuta upp din kommande betalning till ett senare datum.