Betalingen

Kan ik mijn AdSense-betalingen tijdelijk laten inhouden?

Ja, u kunt uw AdSense-betalingen tijdelijk laten inhouden voor een maximumperiode van één jaar. Als u een zelfgeactiveerde betalingsstop instelt, verzendt Google geen betalingen meer naar u tot de datum die u opgeeft. Er worden echter nog steeds inkomsten gegenereerd. Op voorwaarde dat uw accountsaldo de betalingsdrempel heeft bereikt en u geen andere betalingsstops in uw account heeft, voeren we enkele dagen na de einddatum die u heeft ingesteld voor de betalingsstop, één betaling voor het hele bedrag uit.

Klaar om weer betalingen te ontvangen?

Als u weer betalingen wilt ontvangen, verwijdert u de zelfgeactiveerde betalingsstop van uw account of (indien van toepassing) wijzigt u uw betalingsdrempel in $ 100 en stelt u een geschikte betalingsdatum in.

Uw betalingen laten inhouden:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik in het linkernavigatievenster op Betalingen.
  3. Klik op Instellingen beheren.
  4. Klik naast Betalingsschema op Opstellen.
  5. Geef de einddatum voor de betalingsstop op.
  6. U kunt ook een hoger bedrag voor de betalingsdrempel instellen.
  7. Klik op Opslaan.

U kunt geen betalingsstop voor uw betalingen instellen die langer dan één jaar duurt. Daarnaast kunt u de betaling voor de huidige maand niet uitstellen als u na de twintigste van die maand een betalingsstop in uw betalingsschema heeft ingesteld. U moet een betalingsstop vóór de twintigste van de maand instellen als u uw aankomende betaling wilt uitstellen tot een latere datum.