Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

Voinko keskeyttää AdSense-maksuni tilapäisesti?

Kyllä. Voit keskeyttää AdSense-maksut tilapäisesti enintään vuodeksi. Jos keskeytät maksut, Google ei lähetä maksuja ennen määrittämääsi ajankohtaa, mutta tulosi kartuttavat kuitenkin saldoasi. Maksamme kertyneet tulosi kertasummana muutaman päivän kuluttua siitä, kun olet määrittänyt maksuesteen päättymään, edellyttäen että tilisi saldo on saavuttanut tulorajan eikä tililläsi ole muita maksuesteitä.

Oletko valmis vastaanottamaan jälleen maksuja?

Jos haluat jälleen vastaanottaa maksuja, voit joko poistaa maksuesteen tililtäsi tai (jos mahdollista) muuttaa tulorajaksesi 70 € ja määrittää asianmukaisen maksupäivän.

Maksuesteen määrittäminen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista Maksut.
  3. Valitse Hallinnoi asetuksia.
  4. Klikkaa Maksuaikataulu-kohdan vieressä näkyvää kynäkuvaketta Kirjoita viesti.
  5. Anna päivämäärä, jolloin haluat maksun keskeytyksen erääntyvän.
  6. Voit myös korottaa tulorajaa suuremmaksi.
  7. Klikkaa Tallenna.

Huomaa, ettet voi keskeyttää maksuja yli vuodeksi. Et voi myöskään lykätä nykyisen kuukauden maksua, jos olet keskeyttänyt maksuaikataulusi kyseiden kuukauden 20. päivän jälkeen. Keskeytä maksut 20. päivään mennessä, jos haluat lykätä tulevaa maksua.