Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Tilbagehold dine AdSense-betalinger midlertidigt

Du kan tilbageholde dine AdSense-betalinger midlertidigt i op til et år. Hvis du konfigurerer en selvvalgt tilbageholdelse, kan du forhindre Google i at sende betalinger, indtil den dato, du angiver, men du vil fortsat opspare indtjening på din saldo.

Hvis din kontosaldo har nået betalingsgrænsen, og du ikke har andre tilbageholdelser på din konto, udsteder vi betalingen af din optjente indtjening som et engangsbeløb et par dage efter den dato, du har angivet som udløbsdato for tilbageholdelsen.

Er du klar til igen at blive betalt?

For at begynde at modtage betalinger igen skal du enten fjerne den selvvalgte tilbageholdelse på din konto eller, hvis det er relevant, ændre din betalingsgrænse til 100 USD (eller det tilsvarende beløb i lokal valuta) og angive en passende betalingsdato.

Sådan tilbageholder du dine betalinger:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og så Betalingsoplysninger.
  3. Klik på Administrer indstillinger.
  4. Klik på Rediger Skriv ud for "Betalingsplan".
  5. Angiv den dato, hvor tilbageholdelsen af betalinger skal udløbe.
  6. Som en anden mulighed kan du øge minimumsudbetalingen til et større beløb.
  7. Klik på Gem.
Bemærk! Du kan ikke tilbageholde betalinger i mere end ét år. Derudover kan du ikke udskyde den aktuelle måneds betaling, hvis du har indstillet en tilbageholdelse i din betalingsplan efter den 20. i denne måned. Du skal indstille en tilbageholdelse senest d. 20. i måneden, hvis du vil udskyde betalingen til en senere dato.