Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Aplicar una retenció temporal als pagaments d'AdSense

Podeu aplicar una retenció temporal als vostres pagaments d'AdSense durant un màxim d'un any. En configurar una autoretenció de pagaments, Google deixarà d'enviar-vos pagaments fins a la data que especifiqueu, però continuareu acumulant guanys al vostre saldo.

Sempre que el saldo del compte hagi arribat al llindar de pagament i que no tingueu cap altra retenció al compte, efectuarem un únic pagament corresponent als guanys acumulats uns quants dies després de la data que hàgiu especificat com a venciment de la retenció.

Esteu a punt per tornar a cobrar?

Per tornar a rebre pagaments, traieu l'autoretenció de pagaments del compte o bé, si escau, canvieu el llindar de pagament a 100 $ (o l'equivalent local) i definiu una data de pagament adequada.

Per aplicar una retenció als vostres pagaments:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments i després Informació de pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona la configuració.
  4. Al costat de "Calendari de pagaments", feu clic a Edita Redacta.
  5. Introduïu la data en què voleu que venci la retenció de pagaments.
  6. Com a alternativa, podeu establir el llindar de pagament en una quantitat superior.
  7. Feu clic a Desa.
Nota: no podreu aplicar una retenció als pagaments durant més d'un any. Tampoc no podreu posposar el pagament del mes actual si heu aplicat una retenció al calendari de pagaments després del dia 20 del mes. Heu d'aplicar la retenció abans del dia 20 si voleu posposar el proper pagament fins a una data posterior.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.