Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kontoinställningar

Olika typer av e-postmeddelanden som AdSense skickar

Vilken typ av e-postmeddelanden från AdSense kan jag välja att ta emot?

Du kan också välja att få sporadiska e-postmeddelanden och regelbundna nyhetsbrev från AdSense, förutom de obligatoriska meddelandena. Om du vill utnyttja ditt konto på bästa sätt rekommenderar vi att du uppdaterar dina e-postinställningar så att du får dessa extra e-postmeddelanden.

Nedan hittar du en översikt över vilka typer av kontouppdateringar och e-postmeddelanden med marknadsföring som vi erbjuder. Vi skickar dessa meddelanden till den e-postadress som du anger i ditt AdSense-konto.

E-postmeddelanden om kontouppdateringar

• Rapport för automatiska experiment

Vi skickar e-post när vi har kört ett automatiskt experiment åt dig och tillämpat resultaten.

Frekvens: varierar beroende på hur många webbplatser du har och hur många av dem som är kvalificerade för att köra varje rapport för automatiska experiment

• Rapport för AdSense-policy

Meddelanden med rapporter för AdSense-policy täcker alla eventuella policyöverträdelser som du har fått de senaste sju dagarna, samt statusen för alla granskningar du har begärt för dina sidor under de senaste sju dagarna.

Frekvens: dagligen, men endast om du har pågående sidvisningsåtgärder eller granskningar.

Marknadsföringsmeddelanden

• Anpassad hjälp och förslag på hur du kan förbättra ditt resultat

Våra optimeringsspecialister kan hjälpa dig att öka intäkterna från din webbplats genom att skicka anpassade tips med konkreta exempel på ändringar du kan göra i dina annonsimplementeringar. Vi kontaktar dig enbart om vi förväntar oss att du får en tydlig fördel av att utföra den rekommenderade ändringen.

Frekvens: ungefär varannan månad, när möjligheter uppstår.

• Regelbundna nyhetsbrev med tips och bästa metoder

Våra AdSense-nyhetsbrev innehåller optimeringstips, metodtips och annan information om hur du kan dra fördel av ditt Google AdSense-konto. Vi håller dig uppdaterad om nya produkter och funktioner, inbjudningar till evenemang och lokala nyheter samt skickar information om våra programpolicyer.

Frekvens: åtta gånger om året.

• Enkäter som hjälper Google att förbättra AdSense

E-postmeddelanden i den här kategorin innehåller inbjudningar till att testa nya funktioner eller att ge feedback om dina erfarenheter med oss. Du kan även få enkäter om Google AdSense, som vår enkät om utgivarnöjdhet.

Frekvens: omkring två gånger om året.

• Specialerbjudanden

De här e-postmeddelandena innefattar inbjudningar till våra evenemang och webbinarier för Google Publishers on Air samt nyheter om AdSense-erbjudanden eller pristävlingar.

Frekvens: med några månaders mellanrum.

• Information om andra produkter och tjänster från Google som kan vara av intresse för dig

Vi skickar nyheter och specialerbjudanden för andra Google-produkter, t.ex. Google Ads eller Search Console, som är relevanta för dig. Du kan även få tips om hur du använder Google Ad Manager.

Frekvens: med någon eller några månaders mellanrum.