Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

Typer e-post AdSense sender ut

Hvilke typer e-post fra AdSense kan jeg velge å motta?

Alle AdSense-brukere mottar obligatoriske tjenestemeldinger, men du kan også velge å motta regelmessige e-poster og nyhetsbrev fra AdSense. For at du skal få mest mulig ut av kontoen din, anbefaler vi at du oppdaterer e-postinnstillingene slik at du mottar disse ekstra e-postene fra AdSense.

Nedenfor ser du en oversikt over hvilke typer e-post om kontooppdateringer og markedsføring vi kan sende deg. Vi sender disse e-postene til e-postadressen for kontakt du har oppgitt i AdSense-kontoen.

E-poster om kontooppdateringer

• Rapport om automatiske eksperimenter

Vi sender ut e-poster når vi har kjørt et automatisk eksperiment for deg og implementert endringene som ga oppløftende resultater.

Frekvens: kommer an på hvor mange nettsteder du har, og hvor mange av disse det kjøres automatiske eksperimenter på, og som vi kan generere rapporter om

• Rapport om AdSense-retningslinjer

E-poster med rapporter om AdSense-retningslinjene dekker eventuelle brudd på retningslinjene som er registrert i kontoen din de siste 7 dagene. I tillegg vises statusen for eventuelle gjennomganger av sidene dine du har bedt om de siste 7 dagene.

Frekvens: daglig, men bare hvis du har sanksjoner på sidenivå eller pågående gjennomganger

Markedsføringsrelaterte e-poster

• Tilpasset hjelp og forslag til hvordan du kan oppnå bedre resultater

For at du skal tjene mer på nettstedet ditt, sender optimaliseringsekspertene våre deg personlig tilpassede tips med spesifikke eksempler på hva du kan endre i annonseimplementeringene. Vi kontakter deg bare dersom vi mener du kan få store fordeler ved å gjøre den anbefalte endringen.

Frekvens: omtrent to ganger i løpet av et par måneder, når mulighetene byr seg

• Periodiske nyhetsbrev med tips og gode fremgangsmåter

AdSense-nyhetsbrevene har optimaliseringstips, anbefalte fremgangsmåter og annen informasjon som blir nyttig når du skal få maksimalt ut av Google AdSense-kontoen. Vi gir deg oppdateringer om nye produkter og funksjoner, invitasjoner til arrangementer, lokalnyheter og informasjon om programretningslinjene våre.

Frekvens: åtte ganger i året

• Sporadiske spørreundersøkelser for å hjelpe Google med å forbedre AdSense

E-poster i denne kategorien omfatter invitasjoner til å teste ut nye funksjoner eller dele tilbakemeldinger om erfaringene du har med oss. Du kan også motta spørreundersøkelser om Google AdSense, som for eksempel undersøkelsen der vi kartlegger hvor fornøyd publisister er med oss.

Frekvens: omtrent to ganger i året

• Spesialtilbud

Disse e-postene kan omfatte invitasjoner til arrangementer og nettseminarer knyttet til Google Publishers on Air samt nyheter om AdSense-kampanjer og -premiekonkurranser.

Frekvens: omtrent én gang i løpet av noen måneder

• Informasjon om andre Google-produkter og -tjenester som kan være av interesse for deg

Vi sender deg relevante nyheter om og spesialtilbud fra andre Google-produkter, for eksempel Google Ads eller Search Console. Du kan også motta tips om bruk av Google Ad Manager.

Frekvens: omtrent én eller to ganger i løpet av noen måneder