Tilin asetukset

AdSensen lähettämät sähköpostiviestit

Millaisia sähköpostiviestejä voin tilata AdSenselta?

Pakollisten palveluilmoitusten lisäksi voit tilata AdSenselta säännöllisesti ilmestyvän uutiskirjeen ja muita sähköpostiviestejä. Jotta tilistäsi olisi sinulle mahdollisimman paljon hyötyä, suosittelemme, että tilaat nämä viestit päivittämällä sähköpostitilauksesi.

Alla on esitelty erityyppiset tilipäivitykset ja markkinointiviestit, joita voit tilata. Viestit lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut AdSense-tililläsi.

Tilipäivitykset

• Automaattisten kokeilujen raportti

Lähetämme sähköposteja, kun olemme tehneet automaattisen kokeilun puolestasi ja ottaneet sen tulokset käyttöön.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Riippuu sivustojesi määrästä ja siitä, kuinka moneen niistä voi soveltaa kutakin automaattisten kokeilujen raporttia

• AdSense-käytäntöraportti

AdSense-käytäntöraporteista näet seitsemän viime päivän aikana havaitut käytäntöongelmat. Lisäksi viesteissä kerrotaan niiden tarkastusten tilat, joita olet pyytänyt sivuillesi seitsemän viime päivän aikana.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Päivittäin, mutta vain silloin, kun sinulla on meneillään sivutason sanktioita tai tarkastuksia

Markkinointiviestit

• Räätälöidyt ohjeet ja tulosehdotukset

Jotta voit saada sivustostasi parhaan mahdollisen hyödyn, optimointiasiantuntijamme lähettävät sinulle personoituja vinkkejä ja esimerkkejä muutoksista, joita voit tehdä mainosten toteutustapoihin. Otamme yhteyttä vain siinä tapauksessa, että uskomme sinun hyötyvän suositellusta muutoksesta huomattavasti.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Noin kahdesti muutamassa kuukaudessa (kun uusia mahdollisuuksia löytyy)

• Säännöllisesti ilmestyvät uutiskirjeet, joissa on vinkkejä ja parhaita käytäntöjä

AdSense-uutiskirjeissä on optimointivinkkejä, parhaita käytäntöjä ja muuta tietoa, jonka avulla saat Google AdSense ‑tilistäsi parhaan mahdollisen hyödyn. Uutiskirjeissä kerrotaan uusista tuotteista ja ominaisuuksista, tapahtumakutsuista, paikallisuutisista sekä ohjelmasäännöistämme.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Kahdeksan kertaa vuodessa

• Ajoittaiset kyselyt, joiden avulla Google tekee AdSenseen parannuksia

Näissä viesteissä voidaan esimerkiksi pyytää testaamaan uusia ominaisuuksia tai antamaan palautetta AdSensesta. Saatamme myös pyytää sinua vastaamaan Google AdSensea koskeviin kyselyihin, kuten julkaisijoiden tyytyväisyyskyselyyn.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Noin kahdesti vuodessa

• Erikoistarjoukset

Näissä viesteissä voi olla esimerkiksi kutsuja Google Publishers on Air ‑tapahtumiin ja ‑webinaareihin ja tietoa AdSensen tarjouksista tai ilmaislahjoista.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Muutaman kuukauden välein

• Muita kiinnostavia Googlen tuotteita ja palveluita koskevat viestit

Lähetämme sinulle Googlen muihin tuotteisiin (esim. Google Adsiin tai Search Consoleen) liittyviä uutisia ja erikoistarjouksia, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Voit myös saada vinkkejä Google Ad Managerin käyttöön.

Kuinka usein viestejä lähetetään: Noin kerran tai kahdesti muutamassa kuukaudessa