Kontoindstillinger

Typer af mails, som AdSense sender

Hvilke typer mails fra AdSense kan jeg vælge at modtage?

Foruden obligatoriske servicemeddelelser kan du vælge at modtage lejlighedsvise mails og regelmæssige nyhedsbreve fra AdSense. For at sikre, at du får mest muligt ud af din konto, anbefaler vi, at du opdaterer dine mailpræferencer, så du kan modtage disse yderligere mails.

Nedenfor kan du se en oversigt over de typer af mails, vi tilbyder. Vi sender disse mails til den kontaktmailadresse, du har angivet på din AdSense-konto.

• Mails om AdSense-udgiverpolitikrapporter

Mails om AdSense-udgiverpolitikrapporter omfatter alle håndhævelser på sideniveau, som du har modtaget inden for de seneste syv dage, samt status for gennemgange, som du har anmodet om for dine sider inden for de seneste syv dage.
    Hyppighed: Dagligt, men kun hvis du har igangværende håndhævelser på sideniveau eller gennemgange

• Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering

Vores optimeringsspecialister sender tilpassede tips med eksempler på de konkrete ændringer, du kan foretage af dine annonceimplementeringer, så du kan tjene mere på dit website. Vi kontakter dig kun, hvis vi forventer, at ændringen vil betyde en signifikant gevinst.
    Hyppighed: Med et par måneders mellemrum eller hyppigere, når det er relevant

• Lejlighedsvise nyhedsbreve med tips og optimale løsninger fremgangsmåder

Vores AdSense-nyhedsbreve indeholder optimeringstips, optimale løsninger og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Google AdSense-konto. Vi fortæller dig om nye produkter og funktioner, sender invitationer til begivenheder, fortæller om lokale nyheder og oplyser om vores programpolitikker.
    Hyppighed: Otte gange om året

• Lejlighedsvise undersøgelser, der skal hjælpe Google med at forbedre AdSense

Mails i denne kategori omfatter invitationer til at teste nye funktioner eller sende os feedback om dine oplevelser med os. Du modtager muligvis også undersøgelser om Google AdSense, f.eks. vores undersøgelse om udgivernes tilfredshed.
    Hyppighed: Ca. to gange om året

• Særtilbud

Disse e-mails kan indeholde invitationer til vores Lær med Google for udgivere-begivenheder og -webinarer samt nyheder om AdSense-promoveringer eller gratis reklamepakker.
    Hyppighed: Med et par måneders mellemrum

• Oplysninger om andre Google-produkter og -tjenester, der kan være interessante for dig

Vi sender dig relevante nyheder og særtilbud fra andre Google-produkter såsom Google As og Search Console. Du vil muligvis også modtage tips vedrørende brug af Google Ad Manager.
    Hyppighed: Med et par måneders mellemrum eller hyppigere