Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Tipus de correus electrònics que envia AdSense

Quins tipus de correus electrònics d'AdSense puc triar per rebre?

A més dels anuncis de servei obligatoris, podeu triar de rebre correus electrònics ocasionals i butlletins d'informació periòdics d'AdSense. Si voleu treure el màxim profit del compte, us recomanem que actualitzeu les preferències de correu electrònic per rebre aquests correus addicionals.

A continuació trobareu informació general sobre els tipus d'actualitzacions del compte i els correus electrònics de màrqueting que oferim. Enviarem aquests correus a l'adreça electrònica de contacte que hàgiu especificat al compte d'AdSense.

Correus electrònics amb actualitzacions del compte

• Informe d'experiments automàtics

Enviem els correus electrònics quan hem executat un experiment automàtic en nom vostre i n'hem aplicat els resultats.

Freqüència: depèn del nombre de llocs web que tingueu i del nombre de llocs web aptes per executar-los a cada informe de tipus d'experiment.

• Informe de polítiques d'AdSense

Els correus electrònics que inclouen un informe sobre les polítiques d'AdSense tracten tots els problemes relacionats amb les polítiques que hàgiu rebut en els set darrers dies, així com l'estat de qualsevol revisió de la pàgina que hàgiu sol·licitat en el mateix període.

Freqüència: diàriament, però només si teniu aplicacions al nivell de pàgina o revisions en curs.

Correus electrònics de màrqueting

• Ajuda personalitzada i suggeriments de rendiment

A fi que pugueu treure més profit del lloc web, tenim especialistes en optimització que us enviaran consells personalitzats amb exemples concrets dels canvis que podeu fer en les implementacions d'anuncis. Només els rebreu si considerem que el canvi recomanat us aporta un avantatge important.

Freqüència: un parell de vegades cada pocs mesos, quan sembli adient.

• Butlletins d'informació periòdics amb consells i pràctiques recomanades

Els butlletins d'informació d'AdSense inclouen consells d'optimització, pràctiques recomanades i altra informació que us ajudarà a treure el màxim profit del compte de Google AdSense. Us mantindrem al dia de novetats en productes i funcions, invitacions a esdeveniments, notícies locals i informació sobre les polítiques del programa.

Freqüència: vuit cops l'any.

• Enquestes ocasionals per ajudar Google a millorar AdSense

Els correus electrònics d'aquesta categoria inclouen invitacions per provar funcions noves o perquè compartiu les vostres experiències amb nosaltres. També podeu rebre alguna enquesta sobre Google AdSense, com ara la nostra enquesta sobre la satisfacció dels editors.

Freqüència: uns dos cops l'any.

• Ofertes especials

Aquests correus electrònics poden incloure invitacions als esdeveniments i seminaris web en directe per a editors de Google, així com notícies sobre promocions i ofertes d'AdSense.

Freqüència: una vegada cada pocs mesos.

• Informació sobre altres productes i serveis de Google que potser us interessen

Us enviarem les notícies i ofertes especials d'altres productes de Google (com ara Google Ads o Search Console) que ens semblin importants. També podeu rebre consells sobre l'ús de Google Ad Manager.

Freqüència: una o dues vegades cada pocs mesos.