Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Visa dina befintliga annonsenheter

Du hittar information om dina befintliga annonsenheterna på sidan Annonsenheter i ditt konto. Som standard visas dina aktiva annonsenheten på den här sidan. Du kan använda sökfältet för att se dina arkiverade annonsenheter.

Arkivera en annonsenhet

Om du inte längre vill se en annonsenhet i listan med aktiva annonsenheter kan du arkivera den.

Obs! När du arkiverar en annonsenhet flyttas den bara bort från listan. Det hindrar inte annonsenheten från att visa annonser. Om du vill att en annonsenhet ska sluta visa annonser kan du ta bort annonsenhetens annonskod från din webbplats.
  1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser.
  3. Klicka på Annonsenheter.
  4. Leta upp annonsenheten som du vill arkivera i tabellen Befintliga annonsenheter.
  5. Håll muspekaren över annonsenheten och klicka på Mer Mer följt av Arkivera Arkivera.

Visa rapporten för en annonsenhet

Gör så här för att visa rapporten för en viss annonsenhet:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Annonser.
  3. Klicka på Annonsenheter.
  4. Leta upp annonsenheten vars rapport du vill visa i tabellen Befintliga annonsenheter.
  5. Håll muspekaren över annonsenheten och klicka på Visa rapporten View report.

Rapporten för den valda annonsenheten öppnas på sidan Rapporter.

Tips! Om annonser inte visas på din webbplats kan du prova felsökningsverktyget Kan inte se mina annonser.