Felsökning av annonser

Rensa cacheminnet i webbläsaren

Du kan behöva rensa cacheminnet i webbläsaren innan du kan få din AdSense-kod. Så här rensar du cacheminnet:

Google Chrome (15.0)

1. Logga ut från ditt AdSense-konto. Stäng alla andra öppna webbläsarfönster.
  2. Klicka på menyikonen Meny i webbläsarens verktygsfält.
  3. Välj Verktyg och sedan Ta bort webbinformation.
  4. Gör följande i dialogrutan som visas:
    • Välj på rullgardinsmenyn hur mycket data du vill ta bort. Välj Tidens början om du vill ta bort allt.
    • Markera kryssrutan Töm cacheminnet.
  5. Klicka på Rensa webbinformation.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox och Apple Safari

Läs anvisningarna för respektive webbläsare:

Ibland kan det vara nödvändigt att rensa cacheminnet flera gånger.