Problemen met advertenties oplossen

Mijn browsercache leegmaken

Mogelijk kunt u uw AdSense-code pas ophalen nadat u uw browsercache heeft leeggemaakt. U kunt de cache op de volgende manier leegmaken:

Google Chrome (15.0)

1. Meld u af bij uw AdSense-account. Sluit alle andere browservensters.
  2. Klik op het menupictogram Menu op de werkbalk van uw browser.
  3. Selecteer Extra en vervolgens Browsegegevens wissen.
  4. Doe het volgende in het dialoogvenster dat verschijnt:
    • Kies in de vervolgkeuzelijst hoeveel gegevens u wilt verwijderen. Selecteer 'het eerste gebruik' als u alles wilt verwijderen.
    • Vink het selectievakje Het cachegeheugen leegmaken aan.
  5. Klik op Browsegegevens wissen.

Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox of Apple Safari

Bekijk en volg de instructies van uw browser:

In sommige gevallen moet u de cache meerdere keren leegmaken.