Tilin asetukset

AdSense-tilin yhteystietojen muuttaminen

Voit muuttaa AdSense-tililläsi olevaa nimeä, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa.

Näin voit tehdä muutoksia henkilökohtaisiin yhteystietoihisi:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Klikkaa Asetukset ja sitten Henkilökohtaiset asetukset.
  4. Tee haluamasi muutokset Yhteystiedot-kohdassa.
    Huom. Yhteyssähköpostiosoite voi olla eri kuin kirjautumissähköpostisi, eikä sen tarvitse olla Google-tilin sähköpostiosoite.
  5. Klikkaa Tallenna.

Jos vaihdat yhteyssähköpostiosoitteesi, lähetämme vahvistussähköpostin uuteen sähköpostiosoitteeseen.

6. Klikkaa sähköpostiviestissä olevaa vahvistuslinkkiä.

Sinut uudelleenohjataan takaisin AdSense-tilillesi, jossa näet päivitetyt yhteystiedot. Muutos ei vaikuta sähköpostiosoitteeseen, jolla kirjaudut AdSense-tilillesi.

Otamme sinuun jatkossa yhteyttä käyttämällä päivitettyjä yhteystietoja.

Jos olet saanut sähköpostiviestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi yhteyssähköpostiosoite, mutta et ole tehnyt kyseistä pyyntöä, kirjaudu AdSense-tilillesi ja tarkista yhteystietosi. Ethän jaa Google-tilisi kirjautumistietoja muille.