Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Canviar la informació de contacte en un compte d'AdSense

Podeu actualitzar el nom, l'adreça electrònica i el número de telèfon al compte d'AdSense.

Per canviar la informació de contacte personal, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Compte.
  3. Feu clic a Configuració i, tot seguit, a Configuració personal.
  4. A la secció "Dades de contacte", feu els canvis que vulgueu.
    Nota: l'adreça electrònica de contacte pot ser diferent de l'adreça electrònica d'inici de sessió i no cal que sigui un compte de Google.
  5. Feu clic a Desa.

Si canvieu l'adreça electrònica de contacte, us enviarem un correu electrònic de verificació a l'adreça electrònica nova.

6. Feu clic a l'enllaç de verificació del correu electrònic.

Se us redirigirà al vostre compte d'AdSense, on trobareu la informació de contacte actualitzada. Aquesta acció no actualitza el correu electrònic que feu servir per iniciar la sessió al compte d'AdSense.

Utilitzarem aquesta informació de contacte quan us hàgim d'enviar alguna notificació.

Si heu rebut un correu electrònic en què se us demana que verifiqueu una adreça electrònica de contacte per al vostre compte i no heu fet aquesta sol·licitud, inicieu la sessió al compte d'AdSense i reviseu la informació de contacte. Assegureu-vos que no compartiu les dades d'inici de sessió del Compte de Google.