Mainosten salliminen ja estäminen

Googlen hyväksymien mainosverkostojen salliminen ja estäminen

Googlen hyväksymien mainosverkostojen mainoksia voidaan näyttää sivuillasi oletusarvoisesti. Mainosverkostot-välilehden asetusten avulla voit määrittää, haluatko estää mainokset nykyisistä mainosverkostoista tai kaikista tulevista mainosverkostoista.

Kun verkostot on estetty, ne eivät voi ostaa mainosjakaumaasi, mutta jakaumaasi voidaan edelleen tarkastella niiden kohdistustyökaluissa. Jos ostaja yrittää kohdistaa estetyn verkoston mainoksia mainosjakaumaasi, mainokset eivät näy.

Salli tai estä mainosverkostoja seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Esimerkiksi koskien AdSense sisällölle -ohjelmaa, valitse Sisältö.
  4. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkista Mainosverkostot-välilehteä.
  5. Salli tai estä uusia Googlen hyväksymiä mainosverkostoja seuraavasti:
    • Valitse klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa kenttää, haluatko automaattisesti sallia tai estää mainokset mainosverkostoista, jotka Google saattaa hyväksyä tulevaisuudessa. Näihin eivät sisälly jo hyväksytyt mainosverkostot, vaan ainoastaan mainosverkostot, jotka Google saattaa hyväksyä tulevaisuudessa.
  6. Voit sallia tai estää nykyisiä Googlen hyväksymiä mainosverkostoja seuraavasti:
    • Yksittäinen mainosverkosto: Salli tai estä mainosverkosto klikkaamalla sen nimen vieressä olevaa kenttää. Voit myös hakea tietyn mainosverkoston käyttämällä yläkulmassa olevaa hakukenttää. Voit siirtyä luettelossa käyttämällä alareunassa olevia siirtymisohjaimia.
    • Kaikki nykyiset mainosverkostot: Tee haluamasi toiminto kaikille nykyisille mainosverkostoille klikkaamalla luettelon alareunassa siirtymisohjaimien vieressä olevaa Salli kaikki- tai Estä kaikki -komentoa.

Muutokset tulevat voimaan noin tunnin kuluessa.