Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Aan de slag met uw AdSense-account

Ondersteunde browsers voor de AdSense-interface

AdSense werkt met de twee recentste versies van de volgende browsers. Voor de beste ervaring met AdSense raden we u aan uw browser up-to-date te houden.

Andere browsers werken mogelijk ook, maar u kunt dan misschien niet alle functies gebruiken.

Opmerking:
  • In uw browser moeten JavaScript en cookies zijn ingeschakeld om Google-advertenties weer te geven en AdSense te gebruiken.
  • Sommige functies van AdSense kunnen worden beïnvloed door advertentieblokkering. Als u problemen ondervindt, schakelt u advertentieblokkering tijdelijk uit.