AdSense-tilin käytön aloittaminen

AdSense-käyttöliittymän tukemat selaimet

AdSensea voi käyttää alla lueteltujen selainten kahdella uusimmalla versiolla. Selain kannattaa päivittää säännöllisesti, jotta saat parhaan mahdollisen AdSense-käyttökokemuksen.

Muutkin selaimet saattavat toimia, mutta niillä et välttämättä voi käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Huomioitavaa
  • JavaScriptin ja evästeiden on oltava käytössä selaimessa, jotta voit nähdä Google-mainoksia ja käyttää AdSensea.
  • Mainosblokkerit saattavat vaikuttaa joihinkin AdSense-ominaisuuksiin. Jos sinulla on ongelmia, kokeile poistaa mainosblokkeri tilapäisesti käytöstä.