Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Començar a utilitzar un compte d'AdSense

Navegadors compatibles amb l'interfície d'AdSense

AdSense funciona amb les dues versions més recents dels navegadors següents. Per gaudir de la millor experiència amb AdSense, us recomanem que tingueu el navegador actualitzat.

És possible que la interfície funcioni en altres navegadors, però pot ser que no hi tingueu totes les funcions disponibles.

Nota:
  • El navegador ha de tenir activats JavaScript i les galetes per veure anuncis de Google i utilitzar AdSense.
  • Algunes funcions d'AdSense es poden veure afectades pels bloquejadors d'anuncis. Si teniu problemes, proveu de desactivar temporalment els bloquejadors.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.