Vi lanserte nylig AdSense-siden din. Den inneholder personlig tilpasset informasjon om kontoen din, slik at du skal kunne gjøre det skarpt med AdSense.

Hold tilbake selv

Tilbakeholdelse er en innstilling som kan brukes til å hindre at betalinger blir send til deg, midlertidig. Når du aktiverer tilbakeholdelse, vises annonsene fortsatt, og inntekter genereres som normalt. Du kan når som helst oppheve en tilbakeholdelse slik at betalingene gjenopptas. Les mer om hvordan du holder tilbake selv.