Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Sivun näyttökerta

Google laskee raporttiisi sivun näyttökerran aina, kun käyttäjä näyttää sivun, jolla on Google-mainoksia. Laskemme vain yhden sivun näyttökerran huolimatta sivulla näytettyjen mainosten määrästä.

Jos sinulla on esimerkiksi sivu, jolla näytetään kolme mainosyksikköä ja kyseistä sivua tarkastellaan kaksi kertaa, tästä syntyy kaksi sivun näyttökertaa.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
14731666325640917381
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false