Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Sivun näyttökerta

Google laskee raporttiisi sivun näyttökerran aina, kun käyttäjä näyttää sivun, jolla on Google-mainoksia. Laskemme vain yhden sivun näyttökerran huolimatta sivulla näytettyjen mainosten määrästä.

Jos sinulla on esimerkiksi sivu, jolla näytetään kolme mainosyksikköä ja kyseistä sivua tarkastellaan kaksi kertaa, tästä syntyy kaksi sivun näyttökertaa.