Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Inntekter per tusen visninger

Inntekter per tusen visninger er den beregnede inntekten du har per 1000 visninger.

Merk deg at inntektene per tusen visninger ikke viser hvor mye du faktisk har tjent. Inntektene per tusen visninger beregnes ved å dele den beregnede inntekten på antallet søk, visninger eller sidevisninger du har fått, og deretter gange dette tallet med 1000.

Formel:
Inntekter per tusen visninger = (beregnet inntekt / antall sidevisninger) x 1000

Eksempler:
  • Hvis du anslås å tjene NOK 1,50 på 25 sidevisninger, blir inntekten per tusen visninger på siden din slik: (NOK 1,50 / 25) x 1000, som altså er NOK 60.
  • Og hvis du anslås å tjene NOK 1800 på 45 000 annonsevisninger, blir inntektene per tusen annonsevisninger slik: (NOK 1800 / 45 000) x 1000, som altså er NOK 40.

Inntekter per tusen visninger er et vanlig mål i annonseringsprogrammer, og det kan være nyttig når du vil sammenligne inntekter fra ulike kanaler.