Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Segmentació dels anuncis

Sobre les ofertes a AdSense

Què és el Sistema intel·ligent d'establiment de preus i per què l'utilitza Google?

El Sistema intel·ligent d'establiment de preus de Google és una funció dissenyada per augmentar la confiança dels anunciants en la xarxa d'AdSense, cosa que es pot traduir en ofertes més altes pels anuncis que es mostren als llocs web dels editors. Això, a la llarga, beneficia tot l'ecosistema publicitari d'editors, anunciants i usuaris.

Per mostrar-se a les pàgines de contingut d'AdSense, els anunciants de Google Ads fan ofertes i competeixen en una subhasta per publicar els anuncis a les vostres pàgines. L'objectiu dels anunciants que competeixen per mostrar-se a les pàgines d'AdSense per a continguts és obtenir resultats comercials a partir dels clics als anuncis. Aquests resultats difereixen d'un anunciant a un altre, però poden anar des d'una compra en línia fins al registre en un butlletí d'informació. Per garantir que els anunciants treuen partit de les ofertes en llocs web d'AdSense, determinem les probabilitats amb què un clic generarà un resultat comercial per a un anunciant. Si el nostre sistema determina que un clic té menys probabilitats de generar un resultat comercial, és possible que es redueixi l'oferta màxima de l'anunciant.

El Sistema intel·ligent d'establiment de preus permet que els anunciants puguin oferir amb confiança l'import màxim que estan disposats a pagar pels clics als llocs web d'AdSense, cosa que incrementa els guanys per publicitat dels editors.

Què és Smart Bidding i per què l'utilitza Google?

Smart Bidding és un conjunt d'estratègies d'ofertes automàtiques que optimitza les ofertes per obtenir més conversions o per millorar el valor de conversió en cada subhasta. Aquestes estratègies ajuden els clients a fer ofertes de manera més eficient per assolir uns resultats comercials millors i els permeten proporcionar objectius d'alt nivell, com ara un cost per conversió objectiu en comptes de definir ofertes individuals per a cada paraula clau.

Quan els clients fan un seguiment de les conversions i utilitzen les ofertes manuals per al trànsit de la Cerca de Google, es pot utilitzar la funció Smart Bidding automàticament a AdSense per a cerques per ajudar-los a obtenir més conversions a un cost per conversió semblant al de la Cerca de Google.

Quin impacte poden tenir en els meus guanys el Sistema intel·ligent d'establiment de preus i Smart Bidding?

El Sistema intel·ligent d'establiment de preus i Smart Bidding són funcions pensades perquè els anunciants puguin oferir l'import màxim que estan disposats a pagar pels seus anuncis, cosa que amb el temps es tradueix en més ingressos per als editors. Si es determina que un clic té menys probabilitats de generar un resultat comercial com ara una compra o un registre en un butlletí d'informació, és possible que es redueixi l'oferta màxima d'un anunciant. Quan s'utilitza Smart Bidding, si es determina que un clic té més probabilitats de generar un resultat comercial, es pot establir una oferta més alta.

No obstant això, heu de tenir en compte que les fluctuacions dels ingressos són freqüents a AdSense i no s'han d'atribuir només al Sistema intel·ligent d'establiment de preus ni a Smart Bidding. Us recomanem consultar més informació sobre la nostra subhasta d'anuncis i com els factors com ara la quantitat d'ofertes d'anunciants i la manera com configuren els seus anuncis poden repercutir en els vostres guanys. A més, us convidem a consultar la sèrie de publicacions en dues parts del nostre blog sobre com podeu solucionar qualsevol fluctuació dels ingressos que detecteu al compte.

Quina relació tenen el Sistema intel·ligent d'establiment de preus i Smart Bidding amb la quota d'ingressos que se'm paga?

El Sistema intel·ligent d'establiment de preus i Smart Bidding no afecten la quota d'ingressos que se us paga, sinó l'import que ofereixen els anunciants per entrar a cada subhasta d'anuncis.

Si el nostre sistema indica que un clic en un anunci d'AdSense té menys probabilitats de generar resultats comercials com ara una compra o un registre en un butlletí d'informació, podem reduir l'oferta màxima de l'anunciant. Tot i que això pot influir a l'hora de decidir quin anunci guanya la subhasta, com a editor continuareu rebent el mateix percentatge de guanys de l'anunci guanyador.

Tingueu present que, com que la quota d'ingressos és constant, qualsevol canvi en les ofertes dels anunciants derivat del Sistema intel·ligent d'establiment de preus afectarà l'import que guanyin tant Google com l'editor. Hem implementat el Sistema intel·ligent d'establiment de preus i Smart Bidding per tal d'augmentar la confiança dels anunciants quan fan ofertes per a llocs web d'AdSense, cosa que a la llarga ajudarà els editors a obtenir més guanys.