Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Ohjelmoitava hakumoottori

Ohjelmoitavan hakumoottorin avulla voit luoda sivustollesi räätälöidyn hakukokemuksen Googlen teknologiaa hyödyntämällä.

  • Hakuja voidaan tehdä yhdeltä tai useammalta sivustolta tai tietyiltä verkkosivuilta.
  • Hakukenttää ja ‑tuloksia hostataan omalla sivustollasi.
  • Hakutulosten ilmeen voi muokata sivustoon sopivaksi.
  • Ohjelmoitavan hakumoottorin tuloksiin voi lisätä mainoksia.

Lisätietoa ja käyttöönottovinkkejä löydät Ohjelmoitavan hakumoottorin sivustolta.

 

Tilaa optimointivinkit

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
5933235416653466190
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false