Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Motor de cerca programable

El motor de cerca programable us permet aprofitar el poder de Google a fi de crear una experiència de cerca personalitzada per al vostre lloc web.

• Feu cerques en un o més llocs web, o bé en pàgines web específiques.
  • Allotgeu el quadre i els resultats de cerca al vostre lloc web.
  • Personalitzeu l'aspecte-i-sensació dels resultats perquè coincideixi amb el del vostre lloc web.
  • Afegiu anuncis als resultats del motor de cerca programable.

Per obtenir més informació i consells d'implementació, visiteu el lloc web del motor de cerca programable.

Subscriu-me als consells d'optimització

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.