Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

AdSense haulle -ohjelman esittely

AdSense haulle -ohjelma tarjoaa sinulle ja käyttäjillesi seuraavat edut:

  • Voit parantaa käyttökokemusta tarjoamalla käyttäjille hakutoiminnon.

  • Voit kaupallistaa hakuliikenteesi näyttämällä mainoksia.

  • Saat lisätietoja käyttäjien toiminnasta raporttien avulla.

Lisätietoja ohjelman käytöstä on blogiviestissä get Goghing with AdSense for search (Lisätietoja AdSense haulle -ohjelman käytöstä).


Tilaa optimointivinkkejä

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
10179803496304846012
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false