Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Introducción a AdSense para búsqueda

AdSense para búsqueda le ofrece a usted y a sus usuarios las siguientes ventajas:

• Proporcionar una función de búsqueda a los usuarios para mejorar la experiencia en el sitio.

• Obtener ingresos del tráfico de búsqueda mediante la publicación de anuncios.

• Utilizar informes para ayudarle a conocer mejor el comportamiento de los usuarios.

Para obtener más detalles sobre la implementación, acceda a "get Goghing with AdSense for search" (Ser Van Gogh con AdSense para búsqueda).

Suscribirse a los consejos de optimización

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda