Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Forøg annoncedækningen på dit website

Hvis du tilføjer flere annonceenheder, kan det bidrage til at optimere din effektivitet ved at udnytte vores store beholdning af annoncer. Så længe indholdet ikke forsvinder i mængden af annoncer på dine sider, kan du benytte enhver kombination af annonceenheder og/eller søgefelter på alle dit websites sider. Se vores politik vedrørende beholdningsværdi for at få flere oplysninger.

Eksempel, der viser tre annoncer på en side i AdSense

Tips!

Placer annoncerne på de sider, der får mest trafik. Få flere oplysninger i Optimale løsninger vedrørende annonceplaceringer.

Abonner på optimeringstips