Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Merkevaresikkerhet

Blokkér generelle kategorier i AdSense

Bruk kontroller for å blokkere annonser fra generelle kategorier #blockcontrols #generalcategories

Du kan blokkere annonser fra generelle kategorier, for eksempel Klær, Internett, Eiendom og Kjøretøy. Du kan blokkere generelle kategorier i annonser på et begrenset antall språk, uavhengig av språket som brukes på nettstedet ditt.

Annonser blir automatisk klassifisert av systemet vårt, og vi baserer oss ikke utelukkende på annonsørenes kategoriseringer. Vi gjør vårt beste for at teknologien vår skal filtrere bort annonser fra de mulige kategoriene. Vi kan imidlertid ikke garantere at alle relaterte annonser blokkeres.

Du kan blokkere maksimalt 200 generelle kategorier. Enkelte generelle kategorier kan overlappe med sensitive kategorier.

Blokkér generelle kategorier på et nettsted

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Merkevaresikkerhet.
  3. Klikk på produktet ditt. Klikk for eksempel på Innhold hvis det er AdSense for innhold-annonser.
  4. Klikk på Blokkeringskontroller.
  5. Skriv inn navnet på nettstedet du vil blokkere, og klikk på Søk.
  6. Klikk på navnet på nettstedet i «Søk etter nettsted»-dialogboksen.
    Tips: Hvis nettstedet ditt ikke er oppført, kan du legge det til via funksjonen for nettstedsadministrering.
  7. Klikk på Administrer generelle kategorier.
  8. Bruk kontrollene på «Generelle kategorier»-siden til å tillate eller blokkere kategorier. Endringer lagres automatisk når de velges.

Blokkér generelle kategorier på alle nettsteder

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Merkevaresikkerhet.
  3. Klikk på produktet ditt. Klikk for eksempel på Innhold hvis det er AdSense for innhold-annonser.
  4. Klikk på Blokkeringskontroller.
  5. Klikk på Administrer generelle kategorier.
  6. Bruk kontrollene på «Generelle kategorier»-siden til å tillate eller blokkere kategorier. Endringer lagres automatisk når de velges.
Merk: Den totale prosentandelen annonsevisninger som vises på «Generelle kategorier»-siden, kan være større eller mindre enn 100 %, fordi annonser kan klassifiseres i flere kategorier eller ikke klassifiseres i det hele tatt.

Språk som støttes for blokkering av generelle kategorier

Blokkering av generelle kategorier er bare tilgjengelig for språkene nedenfor. Når du blokkerer en generell kategori, blokkeres annonsene i denne kategorien hvis de er på et av de støttede språkene.

For enkelte språk er ikke spesifikke kategorier tatt med eller flere kategorier er tilgjengelige for blokkering. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor:

Språk som støttes Med unntak av:
Kinesisk (forenklet) Ikke aktuelt
Nederlandsk Ikke aktuelt
Engelsk Ikke aktuelt
Fransk
  • Tilskudd for vekttap
  • Pensjonssparing med skattefradrag
  • Avdragsfrie bostedslån
Tysk
  • Hurtiglån og nødlån
Italiensk
  • Usikret kreditt og lån
  • Pensjonssparing med skattefradrag
Japansk
  • Skytevåpen
Polsk Ikke aktuelt
Portugisisk
  • Debetkort og sjekker
  • Handikapspill (spread betting)
  • Pensjonssparing med skattefradrag
  • Lån til boligrefinansiering
Russisk Ikke aktuelt
Spansk
  • Lån med pantesikkerhet
Tyrkisk Ikke aktuelt