Advertenties aanpassen

Voorbeelden van mobiele advertenties

Als u inkomsten wilt genereren met een mobiele site die is ontworpen voor gebruikers van iPhones, Android-apparaten of andere geavanceerde apparaten met browsers die JavaScript kunnen uitvoeren, kunt u gebruikmaken van een standaard AdSense voor inhoud-advertentieblok.

Android-, iOS- en andere apparaten met volledige HTML-browser

Tekstadvertenties

Voor alle mobiele advertentieblokken, met uitzondering van het leaderboard voor mobiele apparaten, komen een of meer tekstadvertenties in aanmerking voor weergave.

Leaderboard voor mobiele apparaten (320 x 50)
Bewegend, zodat de volledige tekstadvertentie wordt weergegeven.
Tekst1
Tekst2
Klein vierkant (200 x 200)
Vierkant (250 x 250)
Middelgrote rechthoek (300 x 250)
Grote banner voor mobiele apparaten (320 x 100)
Beeldadvertenties
Leaderboard voor mobiele apparaten (320 x 50)

Klein vierkant (200 x 200)
Vierkant (250 x 250)
Middelgrote rechthoek (300 x 250)