Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Betalningar

Vad menas med verksamhet i USA?

Verksamhet i USA innefattar att ha anställda eller äga utrustning i USA som på något sätt har koppling till intäkter från AdSense-programmet. Detta omfattar bland annat att äga en webbserver eller ett webbhotell i USA eller att ha anställda i USA som

• ställer in en webbserver, ett webbhotell eller en webbplats
  • utvecklar innehåll för din webbplats
  • bedriver marknadsföring för att skapa en användarbas för din webbplats
  • telefonsupport för din webbplats
  • köper in produkter till din webbplats
  • hanterar din webbplats.

Generellt utgör det inte i sig verksamhet i USA att utnyttja tjänster från ett fristående webbhotell för dina webbsidor, hyra webbservrar som finns i USA från en fristående tredje part eller att få betalningen skickad till en postbox eller eftersändningsadress i USA.