Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Hva menes med aktiviteter i USA?

Med aktiviteter i USA sikter vi til det å ha ansatte eller eie utstyr i USA som på noe vis er involvert i inntekter opptjent gjennom AdSense-programmet. Dette inkluderer – men er ikke begrenset til – eierskap av nettjenere eller vertstjenester i USA samt det å ha ansatte i USA som er involvert i ett eller flere av følgende:

• konfigurering av nettsteder, nettjenere eller vertstjenester
  • utvikling av innhold for nettstedet ditt
  • markedsføring for å opprette en brukerbase for nettstedet ditt
  • telefonstøtte for nettstedet ditt
  • kjøp av produkter for nettstedet ditt
  • vedlikehold av nettstedet ditt

Hvis du bruker en ikke-relatert tredjeparts nettvertstjeneste i USA som vert for nettsidene dine, leier nettjenere plassert i USA fra en ikke-relatert tredjepart eller får betalinger sendt til en postboksadresse eller ettersendingsadresse for post i USA, utgjør dette i seg selv – som regel – ikke at du kan sies å ha aktiviteter i USA.