Maksut

Mitä on toiminta Yhdysvalloissa?

Toiminta Yhdysvalloissa tarkoittaa sitä, että yrityksellä on Yhdysvalloissa työntekijöitä tai laitteita, jotka liittyvät jollain tavalla AdSense-ohjelman avulla kerättyihin tuloihin. Tämä tarkoittaa muun muassa verkkopalvelimen tai verkkopalvelun omistamista Yhdysvalloissa sekä Yhdysvalloissa olevia työntekijöitä, jotka osallistuvat jollakin tavalla johonkin seuraavista:

• verkkopalvelimen, verkkopalvelun tai verkkosivuston rakentaminen
  • sisällön luominen verkkosivustoa varten
  • markkinointi, jonka avulla kasvatetaan sivuston käyttäjäkuntaa
  • sivuston puhelintuki
  • tuotteiden ostaminen sivustoa varten
  • sivuston ylläpitäminen.

Yleensä yritykseen liittymättömän kolmannen osapuolen yhdysvaltalaisen verkkopalvelun käyttämistä verkkosivujen ylläpitämiseen tai maksujen vastaanottamista yhdysvaltalaiseen postilokeroon tai edelleenvälitysosoitteeseen ei itsessään katsota toiminnaksi Yhdysvalloissa.