Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Què són les activitats als EUA?

Les activitats als EUA impliquen tenir empleats o ser propietari d'instal·lacions als EUA i obtenir ingressos d'alguna manera mitjançant el programa d'AdSense. Aquestes activitats poden incloure, entre d'altres, ser propietari d'un servidor web o d'un servei d'allotjament als EUA, o bé tenir empleats en aquest país que participin en una de les tasques següents:

• Configurar un servidor web, un servei d'allotjament o un lloc web.
  • Crear contingut per al vostre lloc web.
  • Fer màrqueting per crear una base d'usuaris per al vostre lloc web.
  • Oferir un servei d'assistència telefònica al vostre lloc web.
  • Adquirir productes al vostre lloc web.
  • Mantenir el vostre lloc web.

Les tasques següents no solen considerar-se activitats als EUA: utilitzar un servei d'allotjament web de tercers dels EUA per allotjar les vostres pàgines web, llogar servidors web ubicats als EUA a un tercer o bé enviar els pagaments a un apartat de correus dels EUA o a una adreça de reenviament postal.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.