Koodin käyttöönotto-opas

AdSense-koodin hakeminen ja kopioiminen

Voit hakea ja kopioida AdSense-koodin AdSense-tilisi Mainokset-sivulta. AdSense-koodin luomistapa määräytyy sen mukaan, käytätkö Automaattisia mainoksia vai mainosyksiköitä. Huomaa, että Automaattisten mainosten yhteydessä tarvitset vain AdSense-koodin, mutta mainosyksiköitä käytettäessä tarvitset AdSense-koodin lisäksi mainosyksikön koodin.

Automaattisten mainosten koodin hakeminen ja kopioiminen

AdSense-koodin luominen Automaattisille mainoksille edellyttää, että otat ensin Automaattiset mainokset käyttöön koko sivustollesi. Jos olet jo tehnyt tämän, voit hakea AdSense-koodin seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Hanki koodi.
  4. Valitse Kopioi koodinpätkä.
Vinkki: Kun olet kopioinut AdSense-koodin, liitä se sivusi <head>- ja </head>-tagien väliin. Katso, mihin kohtaan HTML-koodia AdSense-koodi tulee lisätä.

Mainosyksiköiden koodin hakeminen ja kopioiminen

Mainosyksiköiden koodin luominen edellyttää, että luot ensin mainosyksikön. Jos olet jo tehnyt tämän, voit hakea AdSense-koodin ja mainosyksikön koodin seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset.
  3. Valitse Mainosyksikön mukaan.
  4. Etsi Olemassa olevat mainosyksiköt ‑taulukosta mainosyksikkö, jonka koodin haluat hakea.
  5. Vie hiiri mainosyksikön päälle ja klikkaa Hanki koodi Upota.
  6. Kopioi koko mainosyksikön koodi.
Vinkki: Kun olet kopioinut mainosyksikön koodin, liitä se sivusi HTML-koodiin. Katso, mihin kohtaan HTML-koodia mainosyksikön koodi tulee lisätä.