Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Kom igång med annonskod

Om du vill visa Google-annonser på din webbplats måste du placera AdSense-annonskoden på dina sidor. Oavsett om AdSense är nytt för dig eller du vill ha en repetition hjälper den här guiden dig att implementera annonskoden på din webbplats.

Annonskod: Ett HTML-kodavsnitt som placeras på valfri sida på en godkänd webbplats och som visar Google-annonser med en viss annonslayout och ett visst format.