Koodin käyttöönotto-opas

Mihin HTML-koodin kohtaan mainosyksiköiden mainoskoodi tulisi lisätä?

Lisää mainosyksikön koodi <body>- ja </body>-tagien väliin HTML-sivulla #adcode #adunits

Kun saat ja kopioit mainosyksikön koodin, sinun tulee liittää se sivun <body>- ja </body>-tagien väliin. Jos mainoskoodi liitetään <body>-tagien ulkopuolelle, mainokset eivät näy oikein.

Vinkki: Lisätietoa HTML-koodeista saat tekemällä hakuja verkkoresursseista esimerkiksi hakutermillä HTML:n perusteet.

Esimerkki HTML-sivusta ennen mainosyksikön koodin lisäämistä

<html>
<head>
Tämä on sivun head-osio.
<title>HTML-esimerkkisivu</title>
</head>
<body>
Tämä on sivun tekstiosio.
</body>
</html>

Esimerkki HTML-sivusta, jonka body-osioon on lisätty mainosyksikön koodi

<html>
<head>
Tämä on sivun head-osio
<title>HTML-esimerkkisivu</title>
</head>
<body>
Tämä on sivun tekstiosio.
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Homepage Leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

</body>
</html>
Huom. Edellä oleva koodi on vain esimerkki, joten älä käytä sitä oman sivustosi HTML-koodissa.

Mainosten sijoittaminen sivustolle HTML-koodin avulla

Sivustosi muiden elementtien (kuvien, kappaleiden jne.) sijaintien tapaan myös Google-mainosten sijainteja voi muuttaa HTML-tagien (<div>, <table> jne.) avulla. Jos esimerkiksi lisäät mainoskoodisi ympärille HTML-tagit <div align="center"> ja </div>, mainokset näkyvät keskellä sivua.

<html>
<head>
Tämä on sivun head-osio
<title>HTML-esimerkkisivu</title>
</head>
<body>
Tämä on sivun tekstiosio.
<div align="center">
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- Homepage Leaderboard -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
data-ad-slot="1234567890"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
</div>
</body>
</html>
Huom. Edellä oleva koodi on vain esimerkki, joten älä käytä sitä oman sivustosi HTML-koodissa.