Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rapporter

Mina rapporter innehåller webbplatser som jag inte hanterar

Det finns flera orsaker till att våra system kopplar ett antal visningar till webbplatser som du inte styr över och som inte specifikt innehåller din annonstagg. Orsakerna kan vara:

• Webbplatser som visar innehållet på din webbplats från sin egen domän. Exempelvis kan sökresultat som har cachelagrats av Google och Google Översätt hämta ditt innehåll och därefter visa det från en Google-domän, utan iframes (i det här fallet visas innehållet via webcache.googleusercontent.com och translate.googleusercontent.com).

• Felaktiga omdirigeringar från iframes. Vissa webbplatser skapar till exempel en iframe som de visar en annan webbplats i.

• Webbsidor som har vidarebefordrats i e-postklienter.

• Innehåll som har duplicerats (dvs. kopierats och klistrats in) av flera utgivare.