Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Rapporter

Rapportene mine inkluderer nettsteder jeg ikke administrerer

Det er mange årsaker til hvorfor systemene våre kan lede noen visninger til nettsteder du ikke kontrollerer, og som ikke direkte har annonsetaggen din. Disse kan inkludere:

• Nettsteder som viser innholdet på nettstedet ditt fra sine egne domener. Google-bufrede søkeresultater og Google Oversetter kan for eksmepel hente innholdet på sidene dine og deretter vise det fra et Google-domene, uten iFrame-rammer (i dette tilfellet vises innholdet på webcache.googleusercontent.com og translate.googleusercontent.com).

• Feil iFrame-viderekoblinger. Noen nettsteder kan for eksempel opprette iFrame-rammer de bruker til å referere til andre nettsteder.

• Nettsider videresendt i e-postklienter.

• Duplisering av (med andre ord å kopiere og lime inn) historier fra én publisist til en annen.