Raportit

Raporttini sisältävät sivustoja, joita en hallinnoi

Järjestelmämme saattavat määrittää muutamia näyttökertoja sivustoille, joita et hallinnoi ja joihin et ole lisännyt mainostunnistettasi. Tähän on useita mahdollisia syitä. Mahdollisia syitä:

• Sivustot, jotka näyttävät sivustosi sisältöä omasta verkkotunnuksestaan. Esimerkiksi Googlen välimuistihakujen tulokset ja Google-kääntäjä saattavat hakea sisältöäsi ja välittää sitä Googlen verkkotunnuksesta ilman iframe-kehyksiä (tässä tapauksessa sisältö näytetään osoitteiden webcache.googleusercontent.com ja translate.googleusercontent.com kautta).

• Virheelliset iframe-kehystetyt uudelleenohjaukset. Esimerkiksi jotkin sivustot luovat iframe-kehyksen, jonka kautta ne ohjaavat toiselle sivustolle. Jos toteutus on virheellinen, kehysten sisäisen sivuston mainospyynnöt näkyvät tehokkuusraportissa koteloivasta palvelusta saapuvina mainospyyntöinä.

• Sähköpostiohjelmiin ohjatut verkkosivut.

• Tarinoiden kopioiminen (eli kopioiminen ja liittäminen) julkaisijalta toiselle.