Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

La pàgina que has sol·licitat actualment no està disponible en el teu idioma. Pots seleccionar un altre idioma a la part inferior de la pàgina o bé traduir de manera instantània qualsevol pàgina web a l'idioma que vulguis mitjançant la funció de traducció integrada de Google Chrome.

Informes

Mis informes incluyen sitios web que no administro

Existen numerosos motivos por los que nuestros sistemas pueden atribuir algunas impresiones a sitios web que no controla y que no tienen directamente su etiqueta de anuncio en ellos. Por ejemplo:

• Sitios que publican el contenido de su sitio desde su propio dominio. Por ejemplo, los resultados de búsqueda de Google almacenados en la memoria caché y el Traductor de Google pueden recuperar el contenido y después utilizarlo desde un dominio de Google, sin marcos flotantes (en este caso, el contenido se muestra a través de webcache.googleusercontent.com y translate.googleusercontent.com).

• Redirecciones de marco flotante incorrectas. Por ejemplo, algunos sitios web crean un marco flotante a través del cual hacen referencia a otro sitio web.

• Páginas web reenviadas desde clientes de correo electrónico.

• Duplicación (es decir, contenido que se ha copiado y pegado) de historias de un editor a otro.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.

true
Cerca al Centre d'ajuda