Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Utnytt annonseplassen maksimalt med flere annonseenheter

Med flere annonseenheter kan du optimalisere resultatene dine ved å dra nytte av den store annonsebeholdningen vår. Så sant du ikke har mer annonsering enn innhold på sidene, kan du bruke en kombinasjon av annonseenheter, linkenheter og/eller søkefelt på hver side på nettstedet. Du finner mer informasjon om dette i retningslinjene for beholdningsverdi. Husk at den beste måten å måle effekten av flere annonseenheter på, er å undersøke innvirkningen på de samlede inntektene dine. Flere annonseenheter kan være særlig hensiktsmessig når det gjelder følgende sider:

• sider med mye tekst, der brukerne må rulle nedover på siden.
  • forum- eller meldingstavlesider, særlig i tråder.
  • sider der bare mindre annonseformater passer (f.eks. knappen på 125 x 125 piksler).

Abonner på optimaliseringstips.