Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Maksimer annoncepladsen med flere annonceenheder

Flere annonceenheder kan bidrage til at optimere din effektivitet ved at udnytte vores store beholdning af annoncer. Så længe indholdet ikke forsvinder i mængden af annoncer på dine sider, kan du kombinere annonceenheder og/eller søgefelter på alle dit websites sider. Se vores politik vedrørende beholdningsværdi for at få flere oplysninger. Husk, at den bedste metode til at måle effekten af flere annonceenheder er at undersøge effekten på din generelle indtjening. Flere annonceenheder kan vise sig at være specielt vellykkede på følgende sider:

• Sider med masser af tekst som kræver, at brugerne ruller ned på siden.
  • Forum- eller opslagstavlesider, specielt inde i tråde.
  • Sider hvor der kun er plads til mindre annonceformater (f.eks. 125 x 125-knappen).

Abonner på optimeringstips