Mainosyksiköt

Natiivimainokset

Tarjoa hyvä käyttökokemus mainoksilla, jotka sopivat sivustosi ilmeeseen. #natiivimainokset

Natiivimainokset ovat sivustosi ulkoasuun sopivia mainoksia, jotka tarjoavat kävijöille muita mainoksia paremman käyttökokemuksen. Natiivimainokset poikkeavat vakiomainoksista siten, että ne on suunniteltu sopimaan erityisen hyvin sivuston kohtiin, joissa käyttäjät näkevät mainoksia. Vierailijat ymmärtävät näkevänsä mainoksia, mutta mainosten ulkoasu on valittu siten, että ne näyttävät edustavilta sisällön yhteydessä esitettyinä. Natiivimainokset ovat muokattavia, ja niissä käytetään laadukkaita mainoselementtejä, kuten suuriresoluutioisia kuvia.

Natiivimainosmuodot

AdSensessa voi käyttää seuraavanlaisia natiivimainoksia:

Natiivimainokset ja AdSense-käytännöt

Voit asettaa sivuillesi niin monta natiivimainosta ja muuta mainosta kuin haluat, kunhan mainoksia ei ole enempää kuin sisältöä. Lue lisää mainosinventaarin arvoa koskevasta käytännöstämme.